Forum klanu Piraci
Knight
aru nogajka tez z nami jedzie??????????? ;p tylko serio ^^
Knight
oki to to tak robiemy .... najsamprzod sqn zalatwiasz domki z bzk 2 sprawa to shaaman chce jechac ale on z wloclawka 8 godz do kielc bedzie sie tlukl wiec mam pytanie czy bzk albo sqn przekimaliby go bo moglby w czwartek zajechac a w piatek bysmy juz razem sie stykneli i wyruszyli na sielpie 3 sprawa termin i kkasa potzrebna na domki te informacje musze miec najpozniej na jutro o 14 bo inaczej nie bede moglo brac urlopu a w slepo nie wezme bo cos pojdzie nie tak io strace dzien .....czekam na szybka odpowiedz
Kurde nie wiem czy dam rade przekimać shamana siostry zjechaly i może być problem chyba że wynajmiemy domki dzień wcześniej a reszta dojedzie. Co do ceny, terminow to prawdopodobnie jutro pojade na sielpie i sie dowiem all...
gadalem z shaamanem przyjedzie w czwartek i smigniemy juz na sielpie.(mysle ze nie napierdolimy sie tak ze po was nie wyjedziemy ;ff)(nie napewno nie tak ostro^^bez obaw )takze do 13-14kazdy musi dac odp kto jedzie a kto nie kto ma urlop a kto nie!!!sprawa 2ga to sprawa domkow.mysle ze cena domkow bedzie oklo100pln doba.ale to sa domki 2pokojowe umywalka lodowka prysznic itd
mysle ze te by byly najlepsze.i wziasc je kolo siebie tak aby z domku do domku nie byla dluga droga xD bo pomiedzy nimi sie postawi lawke stol grila itd.a z tego co sie orietuje to nie ma tak ze tu sa domki 2pokojowe i zaraz kolo nich sa domki 1 pokojowe.a jest mozliwosc ze ktos bedzie chcial ze tak powiem miec domek tylko dla siebie zeby bylo intymnie xDja jestem zdania zeby wziasc domki2pokojowe.ja biore domek z bzk i poprostu ten spi tu a ten tam.dzrzwi sa wiec chyba nie ma wiekszego problemu no i oczywiscie wychodzi duzo taniej :)sa jeszcze domki piramidy.2pietra ale nie pamietam ile luzek pokoi wyposazenia itd
nad tym tez mozna pomyslec.. np 2piramidy kolo siebie i tyle.hmm to chyba narazie tyle bedziemy chodzic i sie dowiadywac
Knight
nom piramida good idea zebysmy mniej wiecejrazem sie trzymali hehehehe zalatwiac zalatwiac dobrze ze ugadales sprawe z shaamanem plus dla ciebie
Knight
aha sqn bzk patrzcie tak zebysmy nie placili za duzo za domek zeby to sie z celem nie mijalo skoro doba 100zl to zeby domek conajmniej 4 osobowy byl mi np wsio rybka jestem pzryzwyczajony spac w kazdych warunkach biore karimate i spiwor i wszedzi3e usne wez to pod uwage zebysmy sie nie wykosztowali
Kurwa wracam w sobote bo kurwa nie ma busa wczesniej. troche daleko mam do tego sielpia ;/ wroce to postaram sie to ogarnac tak zebym byl tam z wami. Pozdrawiam.
Kurwa wiecej wydam niz zarobilem w niemczech na ten wyjazd;/ na samym starcie ok. 100 zl na bilety do sielp i spowrotem a jeszce na domki... i picie:P... nie wiem czy pojade patrzaac na to ile ja wydam a to nie jedymy wydatek moj... jeszcze prawko musze zrobic itp..
musze to przemyslec wszystko
pozdro
Heir
Bzk Napewno Chcesz Ze Mną Domek ? Nie No Jak Tam Wolisz... Ale To Będzie Twój Błąd.
Mam pytanie ile dokładnie bedzie kosztował nocleg, czy ktoś się już dowiedział?