Forum klanu Piraci
arahna(o nas):
"A niech wypierdalają!!!! gdyby chcieli wracać nie zgadzajcie się i jestem świadom ,że oni mogą to przeczytać i dobrze bo to co zademonstrowali był bezczelne na maxa jeśli myślą ,że klan Corsaris sypnie się przez paru pajaców to niech "się kopną w głowę" bo jeśli korsarze upadną kończę z grą i chuj!!!
sorry za słownictwo ale poniosło mnie;p"
Knight
odnosnie Arahny.... to nie pisala Dominika tylko jej kumpell ktoremu dala na jakis czas konto ale juz mu je odebrala i zmienila pasy zeby nie bylo ze ja bedziecie za to napierdalac (tzn ten tekst na forum) ale ladnie nas potraktowali nie powiem po peostu potraktowali nas jak bande niepotrzebnych nowicjuszy szkoda ze prawdziwi corsairs to My a nie oNI odnosnie targuna foty............................<bauahahahahahahahahahahaha RRRRROOOOOTTTTFFFFFLLLL hahahahahaahahaha ojejejejeejej moj brzuch hahahaah o to fota specjalnie na forum robiona hahahahaah jedno warte drugiego hahahahahahahahh o moja matko i corko hahahahahahahah ide spac bo nie wytrzymam hahahahaha no kurwa co za tyfus
Ostatnio edytowany przez QuenthelBaenre (2007-08-04 04:33:43)
Heir
Lol... Teraz Już Rozumiem Dlaczego Targun Jest Taki Chamski i Stanowczy. Na Realu Nie Mógłby Sobie Na To Pozwolić Bo Chyba Zostałby Wyśmiany. Nie No Fota Wymiata. Targun Na Wiceministra Galerii i Zdjęć Publicznych !
Knight
spoko pozdro od piratow xD
Knight
no widzisz niewielu wie wogole kto by w klanie na poczatku i takie nooby potem komentuja nasze odejscie .......zaosne ale trudno bylo minelo teraz trza isc dalej naprzod i sie nie ogladac
Knight
ale mam faze ostatnio cos luzie z cors sie do mnie odzywaja a jak juz mnie zobaczyli bez klanu to malo sie ne posikali "quen juz nie w piratach?..." hahahahahah ta nadzieja w ich slowach jejeje